0
Domaći fudbal

Vojvodina oštro osudila omladince zbog nacističkog salutiranja

Objavljeno: 29.04.14 u 16:04

Fudbalski klub Vojvodina najoštrije je osudio ponašanje omladinaca tog kluba koji su salutirali nacističkim pozdravom posle utakmice sa Bačkom Topolom.

Vojvodina logo

Organizacija Antifašistička akcija (AFA) Novog Sada objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako 15-godišnji dečaci salutiraju nacističkim pozdravom.

“Fudbalski klub Vojvodina je kroz istoriju gajio najsvetlije tradicije našeg naroda, a to je antifašizam. Poznato je da je veliki broj igrača FK Vojvodina dao živote u Narodnooslobodilačkoj borbi za vreme II svetskog rata, a na stadionu Karađorđe od 1964. godine sa ponosom stoji spomen ploča sa njihovim imenima. Ovakvo ponašanje pojedine dece, članova našeg kluba, ne može biti dečija igra i klub će sa svojim angažovanjem i razgovorima sa roditeljima i decom ukazati na greške i učiniti sve da se one ne ponove“, stoji u saopštenju. 

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter