FOTO:STARSPORT
in , ,

Todorić: Tek ćemo osetiti negativne posledice poraza od Cedevite

Dugo pre samog meča protiv Cedevite iz Partizana su poručivali da je to utakmica sezone za njih i da bi im eventualni poraz doneo mnogo problema, kako na organizacijskom tako i na finansijskom planu. Nakon što se poraz i desio sportski direktor kluba Dragan Todorić kaže da će sledeće sezona biti izuzetno teška, ako ne i presudna, za crno-bele.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Sa Evroligom smo se nekako „krpili”, mada je iz sezone u sezonu bilo sve teže i teže. Ne znam kako ćemo sada do sponzora kada nećemo igrati u najjačem takmičenju. Posebno što smo svesni teške situacije, generalno u zemlji, a premijer Vučić je najavio i restrikcije za sve oblasti. Kada je država u takvoj situaciji, ne mogu se očekivati ni velika sredstva za sport. Zato i smatram da ćemo osetiti velike, negativne posledice zbog poraza u polufinalu“ – rekao je Todorić za Sport.

Činjenica da Partizan posle 13 godina neće igrati u Evroligi sama po sebi donosi pitanje konstrukcije tima odnosno odlazaka najboljih igrača. Gotovo je izvesno da će Leo Vesterman i Žofri Lovernj napustiti klub, a ukoliko stigne ponuda koja ne može da se odbije nije nemoguće da i Bogdan Bogdanović sledeće sezone ne nosi crno-beli dres.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Mažić deli pravdu Valensiji i Sevilji

Mala crna haljina Džajine ćerke (FOTO)