0
Evropske lige

Šmelceru prija interesovanje Liverpula, ali…

Objavljeno: 29.04.14 u 23:37

Marsel Šmelcer poslednjih dana našao se u središtu pažnje zbog navodnog interesa Liverpula, a defanzivac dortmundske Borusije ističe kako mu je drago zbog takvih priča.

smelcer

Ove sezone Šmelcer je imao problema sa povredama i upisao je 17 nastupa u Bundesligi i pet nastupa u Ligi šampiona. Bez obzira na nedostatak utakmica, nemački reprezentativac privlači pažnju drugih klubova.

“Naravno da mi je drago kada se uz mene vežu tako veliki klubovi, uvek je to lepo čuti. Međutim, sa Borusijom imam ugovor do 2016. godine i u Dortmundu se jako dobro osećam.“

Uprkos poslednjim problemima sa povredom, Šmelcer tvrdi kako ga to neće zaustaviti u nastupu u finalu Nemačkog kupa i na Svetskom prvenstvu.

“Ponovno se dobro osećam, u punom treningu sam od petka i biću spreman za poslednju domaću utakmicu protiv Hofenhajma sledećeg vikenda. Vrhunac će mi ipak biti finale Kupa u Berlinu i odlazak na moje prvo svetsko prvenstvo. Nadam se da ću u susretima sa Hofenhajmom i Hertom podići formu uoči Berlina“, dodaje Šmelcer.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter