0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Ražnatović: Šarić je prerastao Cibonu

Objavljeno: 29.04.14 u 09:53

Košarkaš Cibone, Dario Šarić, svoj ogroman talenat potvrdio je i na fajnal foru ABA lige u kome je prvo zajedno sa Blesingejmom napravio senzaciju u polufinalu i klub iz Zagreba posalo u finale, da bi u njemu praktično simultankom razbio Cedevitu i ‘vukovima’ doneo prvi pehar regionalnog prvaka.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Međutim iako u Zagrebu postoje najave da će Cibona pronaći sredstva za takmičenje u Evroligi sledeće sezone, to će teško zadržati Šarića u klubu, barem tako tvrdi njegov menadžer Miško Ražnatović.

„Male su šanse da ostane u Ciboni. Mislim da je prerastao tu sredinu.Čak i da ostane u Evropi, mislim da bi morao da ode u neki klub koji će imati veću ulogu u Evroligi, neki klub koji će odigrati mnogo više od 10 utakmica“, rekao je Ražnatović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter