0
Evrokupovi

Murinjo može da računa na Čeha i Terija protiv Atletika?

Objavljeno: 29.04.14 u 15:56

Da je Žoze Murinjo vrhunski taktičar to je većini poznato, ali Portugalac vrlo često ume da se koristi i specijalnim trikovima kako bi uspavao protivnika što se najbolje videlo i u nedeljnom duelu protiv Liverpula.

ceh-trening-celsi

Nešto slično menadžer Čelsija je uradio i između dva duela polufinala Lige šampiona najavivši posle prvog meča sa Atletikom da je za Petra Čeha i Džona terija sezona završena zbog povreda koje su zaradili u toj utakmici.

Međutim, na današnjem treningu „plavaca“ pojavili su se i češki golman i engleski defanzivac, kao i Eden Azar i Samjuel Eto, koji su takođe imali određene probleme sa povredama zbog kojih su preskočili duel sa Liverpulom.

U svakom slučaju Murinjo će najverovatnije za sutrašnji duel sa Atletikom moći da računa na sve igrače koje ima u ekipi (izuzimajući Matića i Salaha koji su igrali za Benfiku odnsono Bazel u Ligi šampiona), ali se postavlja pitanje da li će rizikovati.

U svakom slučaju u sutrašnjem duelu Čelsiju je za plasman u finale potrebna bilo kakava pobeda, s obzirom da je prvi duel završen bez pobednika i golova, dok je „jorgandžijama“ neophodan najmanje trijumf uz makar po jedan pogodaka na obe strane.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter