0
Fudbal

Mandžukić ostaje u Bajernu, tvrdi Rumenige

Objavljeno: 29.04.14 u 09:35

Izvršni predsednik Bajerna iz Minhena Karl-Hajnc Rumenige potvrdio je da hrvatski napadač Mario Mandžukić sigurno ostaje u klubu, uprkos spekulacijama da bi na leto mogao da promeni sredinu.

reu_1947909

Takve najave podgrejane su objavljivanjem da će redove trofejnog kluba po završetku sezone pojačati Robert Levandovski iz Borusije Dortmund.

„Mandžukić je važan igrač za nas. Postoji mogućnost i produžetka ugovora koji ističe 2016, to još nije rešeno, ali ne isključujem tu opciju. Nema razloga da on napusti Bajern“, izjavio je Rumenige za „Kiker“.

Mandžukić (27), koji je na Alijanc arenu došao 2012. godine iz Volfsburga, jedan je od najboljih napadača Bundes lige i trenutno sa Levandovskim deli prvo mesto na listi strelaca sa 18 postignutih golova ove sezone.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter