0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazović: Pokazali smo da smo pravi kada je najteže

Objavljeno: 29.04.14 u 18:02

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović smatra da na njegov tim neće uticati poraz od Partizana i da očekuje pobedu protiv Rada. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su u prošlom kolu izgubili u 146. večitom derbiju rezultatom 2:1 i sada imaju svega tri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Sve zavisi od nas. U goste nam dolazi Rad, koji je na polusezoni već bio otpisan, bili su poslednji, ali tokom proleća dobro igraju, skupljaju bodove i sa pravom se nadaju opstanku. Mi smo poraženi u prethodnom kolu, ali nismo poklekli, spremamo se za utakmicu i očekujemo novu pobedu pred našim navijačima. Sigurno da neće biti lako, međutim, ističem ponovo, da sve zavisi od nas i naše igre. Mnogo puta smo pokazali da smo pravi u najtežim trenucima i uveren sam da ćemo to i potvrditi“, rekao je Lazović i dodao:

U poslednjih nekoliko sezona, Rad se oslanja na mlade i talentovane igrače i to im donosi rezultat. Nije nam bilo lako sa njima ni u prethodnom duelu, istina, nisam tada igrao, ali moji saigrači su uložili mnogo truda i energije da bi došli do bodova. U međuvremenu, oni su se dodatno pojačali, podigli su formu, i predvođeni novim trenerom beleže dobre rezultate. Sa druge strane, mi se borimo za titulu i učinićemo sve da odigramo kako se dogovorimo sa stručnim štabom i za još jedan korak se primaknemo cilju koji smo zacrtali“, istakao je Lazović, prenosi sajt kluba.

Utakmica Zvezda – Rad na programu je u subotu u 19:30.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.  

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter