0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kojić: Zvezdu sam srušio u 90. minutu po ugledu na Jojića

Objavljeno: 29.04.14 u 10:59

Junak 146. večitog derbija u kome je Partizan pobedio Crvenu zvezdu sa 2:1 bio je bez sumnje Nemanja Kojić koji je golom u 90. minutu odlučio pobednika. Naravno teško je bilo pored sjajnog golmana Lukača koji je crveno – belima odbranio dva penala, proglasiti Kojića za junaka , ali zbog činjenice da je pogotkom održao Partizan u šampionskoj trci, taj epitet je ipak njemu pripao.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ali malo ko zna da je Kojić zapravo znao da će postići gol u derbiju. Naime, prema rečima ovog rasnog golgetera svi preduslovi za pogodak bili su ispunjeni i pre utakmice.

„Vidite, ima tu jedna caka. Kada sam Zvezdi dao dva komada u dresu Rada, moja supruga je bila trudna sa ćerkicom Valentinom, a pošto je sada opet trudna, znao sam da ću da dam gol“ kazao je u šali Kojić i dodao:

„Ubuduće neće više ići na ultrazvuk, kad pogodim protiv večitog rivala, znaćemo da je trudna, a pošto ne planiramo da stanemo na dva deteta, neka razmisle komšije kakva ih budućnost čeka.“

Nakon okončanja utakmice logično usledili su pozivi i čestitke.

„Prve čestike bile su od supruge i porodice, a odmah posle njih od Zeke Jojića. Pitao me je odmah da li sam lud što sam čekao 90. minut, a odgovorio sam mu da sam se ugledao na njega.“ rekao je golgeter crno – belih.

hotsport.rs/alo

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter