0
Evropske lige

Kapiten Fulama veruje u opstanak ekipe u Premijer ligi

Objavljeno: 29.04.14 u 11:53

Kapiten fudbalera Fulama Brede Hangeland rekao je da je njegova ekipa veoma motivisana pred predstojeći finiš sezone u engleskoj Premijer ligi, i dodao da će svi u timu pružiti maksimum kako klub ne bi ispao iz lige.

Brede Hangeland, Fulham

„Sada je momenat kada svaki igrač pokazuje svoj karakter. Lako je igrati kada ste na vrhu tabele, ali sada je situacija drugačija i potrebno je pokazati snagu volje. Znamo kakav je ulog. Uradi ili umri… zato verujem da nikome u timu ne manjka motivacije“, rekao je Hangeland za britanske medije.

Fulam je trenuntno 19. na tabeli sa 31 bodom, koliko ima i Sanderlend koji se nalazi van zone ispadanja.Prethodnog vikenda Fulam je odigrao nerešeno sa Halom 2:2, iako je ima vo]stvo od 2:0 do 75. minuta utakmice.

Ekipa Fulama će u narednom kolu gostovati Stouku, dok će poslednju utakmicu u sezoni igrati na svom stadionu protiv Kristal Palasa.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter