0
Evropske lige

Felaini u najgorem timu Premijer lige

Objavljeno: 29.04.14 u 14:10

Nakon što je Luis Suarez izabrana za najboljeg igrača Premijer lige za sezonu u toku, Eden Azar za najboljeg mladog fudbalera, a pored toga sastavljen je i najbolji tim takmičenja engelski mediji su se potrudili da sastave i najgori tim Premijer lige u kojem su se našli igrači od kojih se mnogo očekivalo, koji su u priličnoj meri razočarali.

felaini

Najgori tim sezone koji je objavio Dejli Mejl čine: Stekelenburg (Fulam), Loton (Aston Vila), Amorebieta (Fulam), Diakite (Sanderlend), Sisoko (Liverpul), Lamela (Totenhem), Felaini (Mančester Junajted), Kalstrom (Arsenal), Kornelius (Kardif), Volfsvinkel (Norič), Bent (Fulam).

Najbrojniji su fudbaleri Fulama, čak njih trojica je našlo svoje mesto u najgorem timu, a zanimljivo je da su tu i po jedan igrač Mančester Junajteda, Liverpula, Totenhema i Arsenala, a da od timova iz vrha svoje predstavnike nemaju Mančester Siti i Čelsi.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter