0
Evropske lige

Autogol Mitrovića, Valjadolid tone ka Sekundi (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.14 u 00:09

U poslednjoj utakmici 35. kola španske Primere Selta je na domaćem terenu bila nemilosrdna prema Valjadolidu, te je „davljenika“ ispratila kući sa četiri gola u mreži, dok su na kraju gosti uspeli doći do svog počasnog pogotka za konačnih 4:1.

selta-rajo

Nade gostiju živele su do 38. minuta, a onda su u svega 120 sekundi domaći fudbaleri postigli dva gola. Prvo je Nolito pogodio Oreljana, a potom je ovaj poslednji već u narednoj akciji sjajno proigrao Čarlsa koji je svojim golom udvostručio prednost domaćih.

Ni nastavak meča nije bio ništa bolji po goste od finiša prvog poluvremena. Igrao se 46. minut kada je Nolito svojim drugim golom na meču doveo domaći sastav u vođstvo od 3:0, da bi nakon autogola Mitrovića u 49. minutu fudbaleri Selte imali visoko vodstvo od 4:0.

Sve što su gosti uspeli do kraja da urade bio je počasni gol koji je postigao Manučo 15 minuta pre kraja utakmice.

Rezultati 35. kola Primere: 

Selta – Valjadolid 4:1 

nedelja: 
Viljareal – Barselona 2:3 
Atletik Bilbao – Sevilja 3:1 
Valensija – Atletiko Madrid 0:1 
Espanjol – Almerija 1:2 

subota:
Hetafe – Malaga 1:0
Granada – Rajo Valjekano 0:3
Betis – Sosijedad 0:1
Real Madrid – Osasuna 4:0 

petak: 
Elče – Levante 1:1 

prim tab

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter