0
Evrokupovi

Anćeloti: Finale nakon 12 godina; Gvardiola: Odbrana prekida nas koštala

Objavljeno: 29.04.14 u 23:45

Strateg finaliste Lige šampiona Karlo Anćeloti bio je razumljivo prezadovoljan nakon plasmana njegovog tima u finale Lige šampiona, čekano 12 godina u Madridu.

anceloti

“Velike čestitke svim igračima, odigrali su fantastičnu utakmicu. Kada svi odigraju zajedno kao tim, onda do izražaja dođu i individualni kvaliteti i sve bude perfektno. Nakon 12 godina Real će igrati finale Lige šampiona što je veliki uspeh“, istakao je Italijan na klupi “kraljevskog kluba“.

Njegov kolega sa klupe Bajerna Pep Gvardiola mišljenja je da su greške u odbrani prilikom prekida odlučile.

“Ako ne igrate dobro i ne branite dobro prekide, onda se završi ovako. Ovo je veoma visok nivo fudbala i takve greške se kažnjavaju istog momenta. Bajern je veliki klub, pokušaću da ponovo podignem svoje igrače psihološki“, zaključio je Gvardiola.

U drugom polufinalu u sredu se sastaju Čelsi i Atletiko Madrid, a finale ovogodišnje Lige šampiona igra se u Lisabonu 24. maja.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter