1
Evroliga

Zvezda i Partizan daleko od EL, a Beograd želi F4 i kvalifikacije?!

Objavljeno: 28.04.14 u 17:24

Grad Beograd zainteresovan je da bude domaćin završnog turnira Evrolige naredne sezone.

Arena velika

Kako prenosi agencija Beta, gradonačelnik Beograda Siniša Mali će u narednih nekoliko nedelja uputiti zvanično pismo ULEB-u o zainteresovanosti za organizaciju.

Takođe, Grad Beograd će podržati inicijativu da se u njemu organizuje i kvalifikacioni turnir za Evroligu, na kojem će učestvovati Crvena zvezda.

Mali i gradski menadžer Goran Vesić primili su u Skupštini grada izvršnog direktora ULEB-a Đordija Bertomeua i šefa operacija te organizacije Edvarda Skota, koji su bili gosti na završnom turniru Jadranske lige, koji je trajao od 24. do 27. aprila.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.    

0
0

1 Komentara

  1. Ne stavljajte Zvezdu i Partizan u isti kos. Zvezda je sigurno u kvalifikacijama a Partizan u EK, tek ukoliko Cibona odustane Partizan ima dodirnih tacaka sa EL (kvalifikacije)…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter