1
Domaći fudbal

ZA PRIMER: Lazović kupio Ilićev dres, Mijailović Ninkovićev, a Ninković Dankov i sve za pomoć maloj Nađi

Objavljeno: 28.04.14 u 21:46

Ako ih fudbal ne ujedinjuje na terenu, ujedinila ih je potreba da se pomogne drugome i to je upravo pravi kriterijum za sistem vrednosti.

košta dres

Humanitarnoj aukciji za malu Nađu Novaković kojoj je neophodna transplantacija koštane srži prisustvovali su mnogi srpski sportisti i sportski radnici.

Najzanimljivije je bilo u delu kada su aukciji pristupili fudbaleri Partizana i Crvene zvezde. Isperd crno-belih na aukciji je bio Danko Lazović, a Zvezdini izaslanici bili su Miloš Ninković, Nikola Mijailović i Nejc Pečnik. ZA Nađu je prikupljeno 49.100 evra.

Mijailović je kupio dres svog saigrača Ninkovića za 3.000 evra pošto je dao veću ponudu od Lazovića, a povratnik u Partizan je kupio dres kapitena Saše Ilića za 1.500 evra više. Ninković je nedugo zatim uzeo Lazovićev dres Zenita za 2.000 evra, a za istu sumu je napadač Partizana kupio dres kijevskog Dinama koji je sadašnji vezista Zvezde nosio u Ligi šampiona.

Na aukciji su mogli da se kupe dresovi Darka Kovačevića, Dragana Stojkovića Piksija, Vladimira Jugovića, Nemanje Vidića i mnogih drugih. Što se tiče košarkaša svoje dresove poslali su Miroslav Raduljica, Saša Pavlović, Novica Veličković, a među njima se našao i dres Peđe Stojakovića iz Sakramento Kingsa.

Među 130 autentičnih dresova našli su se i dresovi, Dijega Koste, Radamela Falkaa, Zlatana Ibrahimovića, Dejvida Bekama i brojnih drugih poznatih svetskih sportista.

Trebalo bi napomenuti da je Milan Mačvan u Galatasaraju zajedno sa svojim saigračima prikupio 20.000 evra, a da su još ranije fudbaleri Zvezde skupili 10.000.

Zaista za primer!

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter