0
Evropske lige

U subotu poslednji naklon Kevina Filipsa

Objavljeno: 28.04.14 u 22:02

Napadač ekipe iz Čempionšipa Lestera, Kevin Filips objavio je da se povlači u penziju na kraju aktuelne sezone.

Filips

Ovaj 40-godišnjak je tokom 20-godišnje profesionalne karijere branio boje klubova kao što su VBA, Sautempton, Votford, Aston vila, Birmingem, Blekpul i Kristal palas, a možda je najviše upamćen iz perioda provedenog u Sanderlendu u kojem je u sezoni 1999/2000. bio najbolji premijerligaški strelac.

Kopačke će o klin obesiti nakon subotnje utakmice Čempionšipa protiv Donkastera.

“Nakon 20 neverovatnih godina provedenih kao profesionalni fudbaler odlučio sam da se povučem. Odigraću poslednju utakmicu za Lester u subotu, pred domaćim navijačima nakon osvojenog Čempionšipa i to mi se čini kao savršeni način za poslednji naklon“, rekao je Filips britanskim medijima.

On je za reprezentaciju “Gordog albiona“ odigrao osam mečeva u periodu od 1999. do 2002. godina, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter