1
Evropske lige

Suarez najbolji igrač Premijer lige

Objavljeno: 28.04.14 u 12:45

Sezonu iz snova, Luis Suarez upotpunio je još jednom nagradom. Naime, ubojiti golgeter Liverpula proglašen je za igrača godine u Premijer Ligi. Istina, nimalo ne čudi što je priznanje otišlo baš u njegove ruke, ako se uzme u obzir da je čak 30 puta bio nerešiva enigma za protivničke golmane i da je svojom sezonom iz snova predvodio Liverpul do prve pozicije na tabeli.

suarez-azar-nagrade

Bez obzira na to što se pred sam kraj u Premijer ligi zakuvalo oko pitanja šampiona, verujemo da će Suarez i saigrači kao i do sada dati sve od sebe kako bi Liverpulu vratili stari šampionski sjaj.

Za najboljeg mladog igrača proglašen je Eden Azar iz Čelsija, a najbolji tim Premijer lige čine Petr Čeh (Čelsi), Luk Šo (Sautempton), Vensan Kompani (Mančester Siti), Geri Kejhil (Čelsi), Šimus Kolmen (Everton), Eden Azar (Čelsi), Jaja Ture (Mančester Siti), Stiven Džerard (Liverpul), Adam Lalana (Sautempton), Luis Suarez (Liverpul) i Danijel Staridž (Liverpul).

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter