0
Evrokupovi

LŠ: Ko mora da se čuva žutog kartona u revanšima polufinala?

Objavljeno: 28.04.14 u 19:18

U utorak i sredu na programu su revanš utakmice polufinala Lige šampiona u kojima se sastaju Bajern Minhen – Real Madrid i Čelsi – Atletiko Madrid, a nekoliko igrača moglo bi da preskoči finale u Lisabonu u slučaju da dobiju žuti karton.

liga-šampiona

U tom slučaju, u najvećem problemu je Real Madrid, pošto u slučaju plasmana u finale i zarađene javne opomene, Lisabon preskočiti Serhio Ramos, Ćabi Alonso i Asijer Iljaramendi.

Bajern Minhen juri zaostatak od jednog gola (0:1), a pretnju od suspenzije ima sa Mario Mandžukić.

Žoze Murinjo u revanšu sa Atletikom ne može da računa na suspendovane igrače Lamparda i Mikela, a isti problem u finalu bi mogao da ima ukoliko David Luiz i Vilijan dobiju žuti karton.

Što se tiče Atletika, Dijego Simeone na raspolaganju u finalu neće imati Huanfrana, Emilijana Insuu i Kokea u slučaju da zarade javnu opomenu.

Bajern i Real se sastaju u utorak, a Čelsi i Atletiko u sredu od 20:45.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter