0
Evropske lige

Konačno neko i da pohvali Murinjovu taktiku

Objavljeno: 28.04.14 u 20:12

Bivši irski reprezentativac Toni Kaskarino pohvalio je taktiku Žozea Murinja u nedeljnom derbiju sa Liverpulom navodeći da je tim sa Enfilda ispao naivan, a Murinjo nadmudrio Rodžersa.

Demba i Murinjo

Čelsi je i u okrnjenom sastavu ostvario pobedu u gostima od 2:0, a Kaskarino je za “Sky Sports“ rekao kako je Portugalac na klupi londonskog kluba potvrdio da je među najboljim taktičarima na svetu.

“Bilo je puno naivnosti u Liverpulovoj igri. Bilo je naivno krenuti sa Kutinjom i Sterlingom od prvog minuta. Sasvim je drugačije igrati protiv Noriča i Čelsija. Znalo se kako će “Plavci“ igrati i Murinjo je to savršeno složio, Čelsi je bio fantastičan i to je upravo ono što od Murinja možete i očekivati. On je vrhunski taktičar. Da je Liverpul bio samo malo manje otvoreniji, mogao je doći do boda dovoljnog za titulu prvaka“, tvrdi Kaskarino.

Čelsi je na Enfildu odigrao dosta zatvoreno i to mu se na kraju isplatilo, pa je slavio pogocima Dembe Ba i Vilijana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter