0
Evropske lige

Juventus sve bliži odbrani titule (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.14 u 23:04

U poslednjoj utakmici 35. kola italijanske Serije A Juventus je kao gost slavio protiv Sasuola sa 3:1 i tako stigao na korak od odbrane titule.

Juventus

Sa nova tri boda Juventus je došao u situaciju da mu je za novu titulu potrebna samo jedna pobeda u naredna tri susreta, ili bod u duelu sa Romom.

Domaći sastav je od samog početka utakmice krenuo svim silama prema golu Juventusa u nadi da što pre dođe do pogotka. Nakon devet minuta igre Sasuolo je došao u prednost pogotkom odličnog Simonea Zaze. Juventus ni nakon primljenog pogotka nije igrao dobro, a nešto bolje su aktuelni prvaci zaigrali tek nakon pola sata.

Ofanzivnija igra isplatila im se u 35. minutu kada je njihov najbolji strelac ove sezone Karlos Tevez prelepim pogotkom izjednačio rezultat na 1:1. Do kraja prvog dela Zaza je imao još jednu dobru priliku da dovede Sasuolo u vodstvo, ali je ostalo 1:1.

Juventus je u drugom poluvremenu zaigrao dosta otvorenije u želji da što pre dođe do pogotka kojim bi utakmicu odveo u mirniju fazu, jer Antonio Konte nije želeo na kraju prvenstva da dozvoli Romi da im pokvari već spremljeno slavlje nove titule.

U 58. minutu “Stara dama“ je konačno uspela da dođe do preokreta. Andrea Pirlo je asistirao, a Klaudio Markizio pogodio mrežu Sasuola za vođstvo 2:1. Novu pobedu ekipe iz Torina potvrdio je Fernando Ljorente pogotkom u 76. minutu utakmice.

Serija A, 35. kolo: 

ponedeljak
Sasuolo – Juventus 1:3
Zaza 9 – Teves 35, Markizio 58, Ljorente 76 

nedelja:
Verona – Katanija 4:0
Toni 6, 28, Markinjos 45, Taleb 75 
Sampdorija – Kjevo 2:1
Eder 81, Sorijano 90+2 – Tereu 66
Livorno – Lacio 0:2
Mauri 15, Kandreva 51
Kaljari – Parma 1:0
Pinilja 35
Torino – Udineze 2:0
El Hamdauji 15, Imobile 56
Atalanta – Đenoa 1:1
De Čelje 27 – Luka 82 

subota:
Bolonja – Fiorentina 0:3
Inter – Napoli 0:0 

petak:
Roma – Milan 2:0 

Serija a tab

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter