0
Evrokupovi

Gvardiola: Pročitao sam negde da nas je Real već izbacio i osvojio LŠ

Objavljeno: 28.04.14 u 16:24

Trener Bajern Minhena Pep Gvardiola ubeđen je da njegov tim može da se plasira u finale Lige šampiona, iako se u javnosti stvara atmosfera da je Real Madrid već viđeni šampion.

pep-gvardiola-odelo

Madriđani su stigli u Minhen da odbrane prednost iz prvog meča od 1:0, ali Gvardiola podseća na kvalitete svoje ekipe i najavljuje potpunu ofnazivu.

“Pročitao sam negde da nas je Real već izbacio i osvojio svoj dugo čekani deseti evropski trofej, iako preostaje još 90 minuta igre na našoj Alijanc areni. Ipak, mi smo još uvek u polufinalu, moji igrači i ja, želimo da idemo u Lisabon da se borimo za trofej. Naši navijači to takođe žele i siguran sam da će biti uz nas do samog kraja“, rekao je Gvardiola i dodao:

“Moramo da imamo više šuteva, više kornera, više da pretrčimo, da imamo veći posed lopte nego u Madridu. Samo tako ćemo moći da pobedimo. Siguran sam da Real nije ekipa koja će izaći na teren i 90 minuta braniti 1:0. Nebitno je u sa kojih 11 igrača istrče na teren, imaju kvalitetne igrače da igraju u raznim formacijama i mogu sve na terenu“, rekao je Gvardiola koji na raspolaganju ima svoj najjači tim, pošto se treninzima priključio i Tijago Alkantara.

Utakmica Bajern Minhen – Real Madrid na programu je u utorak u 20:45.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter