0
Evrokupovi

Bejl: Hoćemo da osvajamo titule i pobeđujemo velike ekipe!

Objavljeno: 28.04.14 u 22:19

Geret Bejl pozvao je na oprez uoči revaša polufinala Lige šampiona između njegovog Real Madrida i Bajerna na Alijanc areni.

Geret Bejl

Nedavno je Velšanin imao problema sa gripom i zaigrao je tek pred kraj prve polufinalne utakmice protiv Bavaraca, dok je ligašku utakmicu protiv Osasune u potpunosti propustio. No, za revanš protiv Bajerna u potpuno je spreman.

“Osećam se dobro. Nekoliko dana sam trenirao, a nadam se da ću sutra zaigrati i tome se veselim. Zasad je to bila dobra sezona, ali i dalje ima puno posla. Nismo previše razgovarali o utakmici, ali znamo da je veliki ulog. Spremni smo dati 100 odsto”, rekao je Bejl.

Real iz prve utakmice ima prednost 1:0:

“Ne mislim da smo se već kvalifikovali u finale. Čeka nas teška utakmica protiv Bajerna, ali radujemo joj se. Volimo da napadamo, ali znamo i  da se branimo, imamo samopouzdanje. U ovakvom klubu se oseća očekivanje, ali u  timu vlada sjajna atmosfera. Osvojili smo Kup kralja i sada želimo učiniti isto u LŠ. Hoćemo da igramo protiv najboljih timova i da osvajamo titule.”

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter