0
Evrokupovi

Atletiko u najjačem sastavu, Murinjo čeka Azara i Terija

Objavljeno: 28.04.14 u 18:16

Fudbaleri Čelsija i Atletiko Madrida u sredu od 20:45 igraju revanš utakmicu polufinala Lige šampiona, a španski tim se nalazi u boljoj poziciji kada je u pitanju igrački kadar. 

Atletiko - Čelsi

Trener Atletika Dijego Simeone na današnjem treningu na raspolaganju je imao sve svoje igrače, ali će u Londonu biti samo bez suspendovanog kapitena Gabija kojeg će zameniti Tijago.

Prema pisanjima madridskih medija, Simeone će u odnosu na prvi meč napraviti dve izmene, u startnu postavu će pomenuti Tijago i Arda Turan umesto Gabija i Dijega.

S druge strane, menadžer Čelsija Žoze Murinjo definitivno ne može da računa na povređene Čeha i Etoa i suspendovane igrače Lamparda i Mikela, dok će Teri i Azar biti pod velikim znakom pitanja do poslednjeg trenutka.

Nemanja Matić i Mohamed Salah nemaju pravo nastupa u Ligi šampiona.

Utakmica je na programu u sredu u 20:45.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter