0
Evropske lige

Rodžers: Nije taktika kad se povučete skroz nazad

Objavljeno: 27.04.14 u 21:26

Trener Liverpula Brendan Rodžers nakon poraza od Čelsija do 2:0 na Enfildu kazao je da njegov tim nie iskoristio prilike u ranoj fazi utakmice.

Brendon Rodžers

“Ukoliko ne iskoristite prilike u ranom periodu meča, onda ostavite dovoljno prostora protivniku da se razigra i namamite ga da krene u napad. Bilo je jasno da oni nisu došli po sigurnu pobedu na Enfild ali isto tako nisu došli ni da gube vreme. Moj tim je dao sve od sebe ali očigledno nismo imali dovoljno sreće“, kazao je Rodžers i o Murinjovoj taktici dodao:

“Ne mislim da je taktika to kad povučete nazad sve igrače. Možete pobediti bilo koga ako se samo povučete i branite se na ivici šesnaesterca. Još uvek imamo dva boda prednosti u odnosu na tim koji je u ovoj utakmici imao previše sreće. Ako pobedimo poslednje dve utakmice, bićemo iznad njih na tabeli , a onda ćemo videti šta će biti sa Mančester sitijem“, zaključio je strateg Liverpula.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter