0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘Partizan će teško do Evrolige’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.14 u 18:16

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu rekao je na koktelu u Beogradu da će Partizan teško dobiti specijalnu pozivnicu za elitno takmičenje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su porazom u polufinalu ABA lige od Cedevite ostali bez plasmana u najjače evropsko takmičenje prvi put posle 14 godina.

“’Vajld kard’ je ustanovljen pre tri godine. Naš kriterijum za njegovu dodelu je da je to namenjeno zemljama kojima je potrebna naša podrška da košarka raste. Prema ovim kriterijumima, ovom regionu tako nešto nije potrebno. Dakle, teško je da će Partizan dobiti pozivnicu, ali je sada još rano da vidimo kako će izgledati Evroliga sledeće sezone“, rekao je Bertomeu novinarima u Beogradu i dodao:

“Ne znam kako će izgledati takmičenja do kraja, različiti uslovi mogu odrediti izgled Evrolige sledeće sezone, tako da je još rano govoriti o sastavu“, rekao je Bertomeu, prenosi Beta.

Direktan plasman u Evroligu iz ABA lige ove sezone izborili su finalisti Cedevita i Cibona, dok će Crvena zvezda u kvalifikacije.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter