0
Evrokupovi

Madriđani stižu kompletni u Minhen

Objavljeno: 27.04.14 u 10:54

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti otklonio je sve dileme oko učešće najboljih igrača svog tima u revanš meču polufinala Lige šampiona u kojem će „kraljevski klub“ u utorak gostovati Bajernu u Minhenu.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with his teammates Karim Benzema and Gareth Bale after scoring against Juventus during their Champions League soccer match at Juventus stadium in Turin

„Ronaldo, Bejl i Benzema će igrati u utorak. Što pre uspemo da postignemo gol u tom meču to će biti bolje za nas“ – rekao je italijanski stručnjak posle jučerašnje pobede Reala u prvenstvenom meču protiv Osasune (4:0).

U duelu sa ekipom iz Pamplone od navedenog trija igrao je samo Ronaldo, koji je postigao prva dva gola za Madriđane, dok su Benzema (bio na klupi za rezerve) i Bejl (nije bio u timu) preskočili ovu utakmicu zbog prehlade.

Podsećamo da je u prvom duelu dva evropska velikana Real savladao Bajern sa 1:0 i to baš pogotkom Benzeme.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter