0
Evropske lige

Lampard: Džerard je zaslužio titulu, ali mi ne delimo poklone

Objavljeno: 27.04.14 u 11:37

Ako je ijedan fudbaler svojim požrtvovanjem i vernošću zaslužio da osvoji Premijer ligu onda je to kapiten Liverpula Stiven Džerard koji je uprkos brojnim ponudama drugih velikih klubova celu profesionalnu karijeru proveo na Enfildu.

lampard-dzerard

Svesni su toga mnogi kako u Engleskoj tako i u celoj Evropi, a među njima je i Džerardov saigrač iz reprezentacije, a danas ljuti protivnik na terenu Frenk Lampard iz Čelsija.

„Džerard će u svakom slučaju ući u istoriju pošto je osvojio gotovo sve trofeje koji se mogu osvojiti, a nedostaje mu samo još trijumf u Premijer ligi. Takav igrač svakako zaslužuje da dođe i do tog trofeja, ali Čelsi ipak neće deliti poklone danas pošto se i mi nadamo da možemo da prođemo prvi kroz cilj. Cenimo sve što je Džerard uradio u karijeri, ali ne mislimo da će se desiti nešto posebno i ako ne osvoji titulu. Mi ukoliko želimo da budemo uspešni moramo da imamo tim koji je spreman da se bori na više frontova. Na nama je da pobedimo u preostala tri meča i da se nadamo da možemo da osvojimo titulu“ – rekao je Lampard.

Duel 35. kola Prmeijer lige u kojem će snage odmeriti Liverpul i Čelsi na programu je danas na Enfildu sa početkom od 15.05 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter