0
Košarka

Bulsi na korak od ispadanja

Objavljeno: 27.04.14 u 23:50

Košarkaši Vašington Vizardsa savladali su Čikago Bulse sa 98:89 i poveli sa 3-1 u seriji prve runde NBA plej ofa.

ariza

Bulsi su doigravanje otvorili sa dva domaća poraza, ali su uspeli da naprave brejk, no na drugom gostovanju u Vašingtonu upisali su ukupno treći poraz u prvoj rundi doigravanja.

Neverovatno loš početak Bulsa bio je, čini se, presudan. Domaći košarkaši napravili su 14:0 seriju, a nakon prve četvrtine vodili su 28:18. Bulsi nisu imali nijednom vođstvo na večerašnjem susretu.

Na poluvremenu su gubili 15 razlike (55:40). Početkom treće četvrtine Vizardsi vode i 18 poena razlike, u jednom trenutku i sa 21 razlike. Uspeli su „bikovi“ da srede svoje redove, primaknu se na minus osam (91:83), no snage za potpuni povratak više nije bilo.

Sjani krilni igrač Trevor Ariza vodio je domaće do pobede, ubacio je 30 poena uz osam skokova! Bil je dodao 18 poena, Marčin Gortat 17, a Vol 15 uz 10 asistencija.

Kod Bulsa je najbolji bio Taž Gibson sa 32 poena, ali jedino on je bio raspoložen. Batler je ubacio 16, Noa 10 uz 15 skokova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter