0
Fudbal

Ajaks overio titulu, Tadić briljirao u pobedi Tventea (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.14 u 18:06

Fudbaleri Ajaksa remijem sa Heraklesom (1:1) u gostima overili su i četvrtu uzastopnu titulu pošto kolo pre kraja imaju četiri boda više od Fejnorda.

tadic

Srpski reprezentativac Dušan Tadić bio je junak u pobedi Tventea nad NEC Nijmegenom (5:2) pošto je postigao dva i asistirao još dva pogotka.

Tadić je četvrti na listi strelaca sa 15 golova, dok je ubedljivo prvi asistent sa 13 nameštenih golova, pa je očekivano kandidat za igrača sezone. Ipak, Tvente neće igrati u Ligi šampiona, pošto je drugo mesto potvrdio Fejnord pobedom nad Kamburom – 5:1. Pored Tventea u Ligu Evrope će i PSV iz Ajndhovena.

Pored Tadića, dobar dan su imali i Filip Kostić i Rišairo Živković. Živković je izjednačio, a Filip Kostić pogodio za preokret za pobedu Groningena od 2:1 protiv Rode.

Herenven, Groningen i AZ Alkmar će igrati u plej-ofu za mesto u Ligi Evrope. Iz lige je ispala Roda, dok će NEC Nijmegen i RKC Valvajk igrati baraž za opstanak.

Eredivizije, 33. kolo:
Breda – RKC 1:1
Den Hag – AZ Alkmar 2:1
Fejenord – Kambur 5:1
Herenven – Utreht 4:1
Herakles – Ajaks 1:1
NEK Nijmegen 2:5
Roda – Groningen 1:2
Vitese – G.A. Igls 2:2
Zvole – PSV 1:2 

Tabela:

Holandija 33

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter