0
Domaći fudbal

Uvertira pred derbi: Pleni se pirotehnika, sever stadiona premazan zapaljivim lepkom

Objavljeno: 26.04.14 u 16:57

Kako masovno prenose svi beogradski mediji policija u opsežnim akcijama pred 146. večiti derbi vrši preters kompletnog stadiona Partizana.

crno-bele-stolice

Do sada su prema još nepotvrđenim informacijama, organi reda na zapadnoj tribini ispod magacinskog prostora pronašli dva ranca sa većom količinom pirotehnike. Pronađene su 64 velike dimne bombe, 86 maanjih, 80 baklji i jedna replika pištolja.

Takođe na južnoj tribini u šahtu toaleta policija je nešto nakon 16 sati pronašla četiri torbe u kojima je bilo 80 baklji i 186 dimnih bombi.

Pored ovih, pojavila se i informacija da su tokom noći navijači crno – belih, a u nameri da utakmica ne bude odigrana, severnu tribinu stadiona Partizana premazali lepkom koji je izuzetno zapaljiv a koji ne može nikako da se skine.

Da li je ovo tačno ili ne ostaje da se vidi, ali je indikativan podatak činjenica da rukovodstvo cvrno – belih posle dugo vremen nije želelo da sa tog dela stadiona ukloni stolicce iako su one gotovo potpuno nove.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter