0
Evropske lige

Tim koji dobija se ne menja – Rodžers ostaje u Liverpulu

Objavljeno: 26.04.14 u 11:35

Odlični rezultati Liverpula u sezoni koja je pri kraju i u kojoj „crveni“ imaju odličnu priliku da vrate titulu na Enfild posle pune 24 godine doveli su do toga da uprava kluba već sada razmišlja o produžetku saradnje sa menadžerom Brendanom Rodžersom.

rodzers-ynwa

Mladom stručnjaku aktuelni ugovor ističe narednog leta, ali prema njegovim rečima ne postoji uopšte dilema oko toga da će se dogovoriti sa Liverpulom oko nastavka saradnje.

„Nema sumnje da ćemo se lako dogovoriti oko novog ugovora. Uveren sam u to“ – kratko je prokomentarisao Rodžers za Gardijan.

41-godišnji Irac je na klupu kluba sa Enfilda seo početkom prethodne sezone kada je posle vrlo dobrih rezultata sa Svonsijem dobio priliku da radi u velikom klubu. Pre toga trenirao je Reding i Votford.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter