0
Evropske lige

SerijaA: Remi Napolija i Intera, teška povreda Iguaina (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.14 u 23:17

 Derbi susret 35. kola italijanske Serije A odigrali su večeras na  “Meaci“ Inter i Napoli, a na kraju pobednika u ovom susretu nije bilo (0:0).

hamsik-iguain

Gosti iz Napulja su odlično otvorili meč, a do vođstva su mogli stići već u prvom minutu. Kaljejon se našao u odličnoj prilici, ali je bio neprecizan. Uzvratio je potom Ernanes u dva navrata, zatim i Kovačić, no Rejna je bio siguran.

Još jedan pokušaj je imao Kaljejon. Ponovo se našao u sjajnoj šansi, ali je španski napadač ponovo promašio. Nastavilo se sa jako dobrom igrom na obe strane. Inler je zapretio Handanoviču u dva navrata, ali je i on bio neprecizan, pa se na odmor otišlo bez golova.

Otvaranje drugog poluvremena je ponovo donilo uzbuđenja. Iguain i Mertens su propustili odlične prilike, Inter se odbranio. Higuain je pokušao i u 74, da bi zatim Inler u 81. minutu pogodio stativu, što je bila najbolja prilika za Napoli.

Potom se Iguain teško povredio,pa je iznesen sa terenau 85. minutu susreta. Do kraja rezultat se nije menjao.

Ranije večeras Fioretina je lako savladala Bolonju u gostima sa 3:0, a strelci su bili dva puta Kuardado (23. i 87) i jednom Iličić (35).

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter