0
Evropske lige

Primera: Ronaldovi projektili za pretnju Atletiku, ali i Bajernu (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.14 u 22:10

Fudbaleri Real Madrida bez većih su problema savladali Osasunu (4:0) u utakmici 35. kola španske Primere.

ronaldocr7

Nakon minimalne, ali velike pobede nad Bajernom u prvom susretu polufinala LŠ, Real je na “Bernabeu“ ugostio Osasunu i na kraju stigao do 26. prvenstevne pobede.

Kristijano Ronaldo se brzo vratio u formu nakon što je propustio nekoliko utakmica zbog povrede. Mrežu Bajerna nije zatresao, ali iskupio se protiv gostiju iz Pamplone i navijačima podario dva pogotka.

Prvi je postigao već nakon šest minuta igre, drugi u 52. minutu. Jedino je nejasno koji je pogodak lepši? Portugalčeva dva projektila su završila u mreži gostiju.

Treći gol za “Kraljeve“ postigao je Serhio Ramos, koji je glavom zakucao loptu u mrežu nemoćnog gosta posle ubačene lopte Di Marije, danas dvostrukog asistenta. Karvahal je u 84. postavio konačnih 4:0. Real trenutno za vodećim Atletikom zaostaje tri boda. Oba kluba imaju još četiri utakmice do kraja.

Nešto ranije Hetafe je ostvario veoma važnu pobedu u borbi za opstanak i to nad Malagom (1:0). Jedini gol postigao je Kolunga u sedmom minutu, a zanimljivo da su domaći od 37. minuta igrali bez isključenog Marice. Na drugoj strani je Anheleri morao ranije pod tuš. On je igru napustio u 76. minutu.

Ukupno su na tom susretu pokazana dva crvena i čak 13 žutih kartona.

Primera, 35.kolo
petak
ElčeLevante 1:1
subota
Granada – Rajo 0:3
Hetafe – Malaga 1:0
Real Madrid – Osasuna 4:0
22.00 Betis – Real Sosijedad
nedelja
12.00 Espanjol – Almerija
17.00 Valensija – Atletiko
19.00 Atletik – Sevilja
21.00 Viljareal – Barselona
ponedeljak
22.00 Selta – Valjadolid 

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter