0
Košarka

NBA: Izjednačenje Pejsersa

Objavljeno: 26.04.14 u 23:52

Košarkaši Indijana Pejsersa savladali su večeras na gostovanju Atlanta Houkse 91:88 i tako izjednačili seriju na 2:2.

pol džordž

Dobro su Pejsersi otvorili meč. Igrali su zaista odlično u prvoj deonici, a nakon 12 minuta igre imali su prednost od sedam poena 29:22.

Ipak, Houksi se nisu predavali. Nezaustavljiv je po goste bio Pol Millsap, te su domaći košarkaši  uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Na poluvreme se otišlo sa šest poena prednosti u korist Atlante, 48:42.

Međutim, Indijana se vratila u nastavku. Proradio je i Pol Džordž, pa je utakmica bila izuzetno zanimljiva. U završnih 12 minuta ušlo se sa poenom prednosti u korist Indijane, 66:65.

Završna deonica je ponudila dosta uzbuđenja. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali su gosti ipak u finišu uspeli da prelome meč u svoju korist i da dođu do pobede i izjednačenja u seriji na 2:2.

Džordž je predvodio Pejserse sa 24 poena i 10 skokova, dok je na drugoj strani Pol Millsap ubacio 29 poena.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter