0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Kinzi poslao poruku navijačima Partizana (FOTO)

Objavljeno: 26.04.14 u 23:50

Sada već bivši igrač crno-belih Terens Kinzi odlučio je da se preko Instagrama oprosti od Grobara i postovao je poduži tekst.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Želim da se zahvalim navijačima Partizana na podršci tokom ove sezone. Poslednji meseci nisu bili laki za meni jer sam morao da pauziram da bih sanirao povredu i to je sve van moje kontrole. Kao što znate, moje srce pripada Partizanu i nisam želeo ništa više od toga da završim sezonu sa svojim timom. Cenim podršku tokom mog oporavka, da bih se vratio na teren i spremio se za sledeću sezonu.

U životu ne možete da živite u prošlosti, tako da ću nastaviti da radim na svom napretku i razmišljaću pozitivno, samo se nadam da će navijači nastaviti da mi upućuju podršku i da će mi tokom tog vremena biti odani“, istakao je Amerikanac.

Kinsi poruka

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter