0
Evropske lige

Bundes: Sjajan meč ‘Apotekara’ i ‘Milionera’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.14 u 21:00

U derbiju 32. kola nemačke Bundeslige Bajer Leverkuzen i Borusija Dortmund odigrali su nerešeno uz četiri postignuta gola (2:2).

Marko Rojs

Bajer je u Leverkuzenu ugostio drugoplasiranu ekipu šampionata, koji je u seriji pobeda. Međutim, domaći su uspeli da ostanu neporaženi i zadrže četvrto mesto ispred Volfsburga.

Dakle, dva kola pre kraja, Leverkuzen ima bod više od Volfsburga i na dobrom je putu da igra kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je BVB ovim bodom osigurao poziciju broj dva ispred Šalkea.

Bender je nakon samo sedam minuta igre doveo domaće u vođstvo. U 29. minute Rojs izvodi slobodni udarac, Kirh glavom u nazad udara loptu i ona završava u Bajerovoj mreži. Do kraja prvog dela postignut je još po jedan gol na obe strane.

Kastro u 35. na dodavanje Branta vraća prednost domaćinu, ali sjajni Rojs u 39. minute pogađa sa penala za konačnih 2:2.

Bundesliga, 32. kolo
petak, 25. april
Hanover Štutgart 0:0
subota, 26. april
Bajern Verder 5:2
Volfsburg Frajburg 2:2
Hofenhajm Ajntraht Frankfurt 0:0
Majnc Nirnberg 2:0
Herta Ajntraht Braunšvajg 2:0
Bajer Borusija Dortmund 2:2
nedelja, 27. april
Augsburg – Hamburg 15.30
Šalke Borusija Menhengladbah 17.30

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter