0
Evropske lige

Za razliku od Murinja, Simeone ćuti i ‘bije’ svim snagama

Objavljeno: 25.04.14 u 18:51

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo najavio je da će u nedeljnom derbiju na Enfildu izvesti rezervni tim uoči revanša polufinala Lige šampiona, ali njegov protivnik Dijego Simeone izvešće najjači sastav protiv Valensije.

dijego-simeone-ruke

Portugalac je ljut na FA što ne štiti interese engleskih klubova u Evropi, jer Čelsi derbi sa Liverpulom igra u nedelju umesto u subotu, pa njegovi igrači neće imati dovoljno vremena da se oporave za revanš sa Atletikom.

Iako Atletiko istog dana gostuje Valensiji, Dijego Simeone nije kritikovao čelnike Primere, naprotiv, najavio je da će izvesti najjači sastav u nastavku borbe za titulu.

Kako tvrde madridski mediji, Simeone će izvesti najmanje devet istih igrača koji su igrali protiv Čelsija i koji će takođe igrati revanš na Stamford Bridžu tri dana kasnije, posle Mestalje.

Jedine dve izmene u odnosu na startnu postavu protiv Čelsija mogli bi da budu Arda Turan i David Vilja.

Atletiko je lider na tabeli Primere, a Valensiji gostuje u nedelju u 17 sati.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter