0
Evropske lige

Subotićev oporavak teče po planu

Objavljeno: 25.04.14 u 15:23

Oporavak Nevena Subotića od teške povrede kolena zbog koje je propustio veći deo sezone prema njegovim rečima teče po planu, a defanzivac Borusije iz Dortmunda se nada da bi već na letnjim pripremama kluba mogao da radi punom parom.

klop-subotic

„Doktori mi kažu da je sve kako bi trebalo da bude. Ali, moram da budem strpljiv jer je preda mnom još mnogo rada. Tek dve nedelje vežbam sa loptom, ali to još uvek ne bih mogao da nazovem fudbalom. Nadam se da ću u međusezoni moći da se priključim radu sa ekipom“ – rekao je Subotić za sport1.de.

Podsećamo da je Subotić u drugom delu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo zatražio malu pauzu odnosno zamolio je da ga selektor Mihajlović ne zove u nacionalni tim, ali je tada ostalo nejasno da li će se u budućnosti odazivati pozivima nekog novog selektora ili se definitivno oprostio od reprezentacije Srbije.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter