in , ,

Skolari: Problem je u Barsi, ne u Nejmaru

Selektor reprezentacije Brazila Luis Felipe Skolari stao je odbranu svog igrača Nejmara, koji se u poslednje vreme našao na meti kritičara u katalonskom klubu.

skolari

Nejmar u poslednje vreme nije pružao blistave partije zbog čega se u javnosti sve više naziva Barsinim promašajem, ali se Skolari ne slaže sa tim.

“Za početak moram da kažem da štampa u mnogome negativno doprinosi takvim glasinama i kritikama. Kada biste otišli na trening Barselone, mogli biste samo da vidite da je sa Nejmarom sve u najboljem redu. Međutim, tako svakako treba da bude, jer Barsin problem ne može da bude samo Nejmar, već celokupan tim koji je u lošoj formi u finišu sezone“, rekao je Skolari, koji ne sumnja u Nejmarove igre na predstojećem Mundijalu.

“U reprezentaciji njegov status će biti isti kao i uvek. Očekujem da nastavi da blista u dresu nacionalnog tima“, istakao je Skolari.

Podsetimo, Nejmar će zbog povrede propustiti ostatak sezone u Primeri, ali će biti spreman za start priprema uoči Svetskog prvenstva.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Za razliku od Murinja, Simeone ćuti i ‘bije’ svim snagama

Kristijano i Bejl konačno punom parom