0
Evrokupovi

‘Real ima ubitačan kontranapad’

Objavljeno: 25.04.14 u 23:58

Danac Mihael Laudrup prokomentarisao je za Marku dvoboje polufinala Lige šampiona i opravdao je Realovu taktiku čekanja u susretu protiv Bajerna činjenicom da Madriđani igraju najbolji kontranapad na svetu.

Mihael Laudrup

Bajern preferira takav stil igre da voli da ima loptu u posedu i Real je to iskoristio kako bi primenio svoj jači deo.

“Ne viđa se baš tako često da Real igra na ovaj način na “Bernabeu“, ali morate prihvatiti činjenicu da je Bajern ekipa koja voli imati loptu u svom posedu. Real je iz svog prvog napada postigao pogodak, a zatim je imao i dve fantastične prilike preko Ronalda i Di Marije. Mislim da može itekako biti zadovoljan rezultatom. Igra najbolji kontranapad na svetu i u Minhenu će biti sposoban da dođe do gola što znači da će Bajern morati da postigne čak tri.

Laudrup je stao u obranu Žozea Murinja čiji Čelsi na “Kalderonu“ protiv Atletika nije pokazivao neke velike napadačke aspiracije.

– Murinjo je doputovao po rezultat i jedino to mu je bilo važno. Svako ima pravo postaviti igru kako želi, a na kraju dana ipak su pobednici u pravu. Svako ima svoj način igre i fudbal je zbog toga zanimljiv. Na kraju možete doći do pobede sa svim tim sastavima. Ćelsi i Atletiko su odlično organiziovane i disciplinovane ekipe. Bilo je jasno da Čelsi ne želi da primi gol, ali isto tako je razmišljao i Atletiko iako je više napadao00, dodao je Danac koji je trenutno bez angažmana nakon odlaska iz Svonsija.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter