0
Evropske lige

Obrt – Barselona ne otpušta Martina

Objavljeno: 25.04.14 u 14:50

Očajni rezultati Barselone u sezoni koja je pri kraju i u kojoj Blaugrana nije osvojila nijedan trofej nagoveštavali su skori rastanak sa argentinskim stručnjakom Herardom Martinom, međutim Mundo Deportivo piše da klub i ne razmišlja o promeni trenera.

Tata Martino

Kako saznaje ovaj list rukovodstvo Barselone dalo je podršku treneru Martinu o čemu ga je lično obavestio sportski direktor Andoni Zubizareta.

Podsećamo da je Martino u Barselonu došao početkom ove sezone, i to na insistiranje najboljeg igrača Lea Mesija, i da je tada potpisao dvogodišnji ugovor.

Razlog za ovakav potez možda leži i u tome što Barselona za sada nije uspela da pronađe adekvatno rešenje za Martinovog naslednika pa je odlučeno da Argentincu bude pružena još jedna prilika.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter