0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Nelson u prvoj petorci Evrokupa

Objavljeno: 25.04.14 u 13:38

Uoči finalne utakmice Evrokupa dele se nagrade za najbolje u sezoni na izmaku pa je tako došlo na red da se proglase prve dve petorke ovog takmičenja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpskih igrača nema među 10 najboljih, ali je zato u prvoj petorci plejmejker Crvene zvezde Demarkus Nelson uz kojeg su još bek Uniksa Endrju Gudelok, zatim krilo ekipe Nižnji Novgorod Dižon Tomson, krilni centar Valensije Džastin Doelman i centar Ankare Vladimir Golubović.

Drugu petorku čine Jotam Halperin iz Hapoela Jerusalima, Redži Reding košarkaš ALbe, Kejleb Grin krilo Dinamo Sasarija, Darijus Lavrinović krilni centar Budiveljnika i zvezda u usponu Bojan Dubljević, centar Valensije.

Podsećamo da će u finalu Evrokupa igrati Uniks Kazanj koji je u polufinalu savladao Crvenu zvezdu i Valensija koja je bila bolja od Nižnji Novgoroda.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter