0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mažić sudi večiti derbi

Objavljeno: 25.04.14 u 12:33

Kao što se i očekivalo 146. večiti derbi sudiće najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mažić će tako osmi put u karijeri arbitrirati na meču Partizana i Crvene zvezde, ali prvi put će imati pomoć čak petorice asistenata. Pored Ristića i Đorđevića tu su još Danilo Grujić i Dejan Filipović, koji će stajati pored golova, dok je za četvrtog sudiju određen Dejan Petrović. Delegat utakmice biće Blagoje Milošević, a posmatrač suđenja Dejan Delević.

Duel 26. kola Jelen Superlige zakazan je za subotu sa početkom od 19 časova, a igraće se na stadionu Partizana u Humskoj ulici.

Pet kola pre kraja šampionata Crvena zvezda ima šest bodovoa prednosti i veliku priliku da prekine dominaciju najvećeg rivala koji je u poslednjih šest godina osvojio svih šest titula šampiona.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter