in , ,

Krivokapić izabran za predsednika VSS

Milorad Krivokapić je na izbornoj sednici Skupštine VSS izabran za predsednika Upravnog odbora. Na sednici je bilo jprisutno 37 delegata od 48. Za Krivokapića su glasala 22, za protivkandidata Viktora Jelenića 11, dok su ostali glasovi bili uzdržani. Treći kandidat Zoran Avramović se putem zvaničnim dopisom povukao iz predsedničke trke.

milorad-krivokapic

Pre glasanja Jelenić i Krivokapić su predstavili svoj program koji se nije mnogo razlikovao. Locirani su aktuelni problemi, obojica su izrazili želju da se pitanje dugova reši što je moguće pre ali da nije realno da to bude pre Olimpijskih igara 2016, možda i kasnije.

Jelenić je apelovao da se glasa po saveti, Krivokapić je zatražio da prestanu podele i da vaterpolo ponovo bude velika porodica. Potom je kroz fotografije Igor Milojević predstavio rad Jelenića u stvaranju nove Crvene zvezde.

Posle glasanja Jelenić se zahvalio :

„Glasali ste po savesti. Učinili ste mi usligu, želim sreću Vaterpolo savezu.“

Milorad Krivokapić se obratio delegatima:

„Ulazimo da rešavamo probleme, neće biti lako. Radićemo najbolje što možemo, verujem da zajedno možemo da se vratimo na stare staze.“

U Upravnom odboru su: Milan Jovanović (PTT Srbija), Goran Đaković (Saga), Perica Čudić (Iv Kompjters), Zoran Popović (privatnik), Željko Kojić (pomoćnik ministra unutrašnjih poslova), Aleksandar Šoštar (Partizan Rajfajzen), Darko Milačić (Radnički Kon Tiki), Viktor Jelenić (Crvena zvezda), Zoran Vučković (Vojvodina), Milan Krstić (Nais).

Za potpredsednika Skupštine izabran je Vuk Blečić.

Skupština je usvojila izveštaje o radu organa u proteklom periodu, programu za 2014 a razgivarano je i o promenama Disciplinskog pravilnika. Formirano je Preduzeće EP vaterpolo 2016 d.o.o.

Minutom ćutanja odata je pošta Urošu Maroviću.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Stojanović: Zvezda uvek ide na pobedu; Milijaš: Prva meč lopta (VIDEO)

Nelson u prvoj petorci Evrokupa