0
Evroliga

EL: CSKA demolirao PAO za F4

Objavljeno: 25.04.14 u 21:09

Košarkaši moskovskog CSKA obezbedili su plasman na F4 Evrolige pobedom nad Panatinaikosom u majstorici rezultatom 74:44.

teo-asistencija-kaun

Za razliku od prethodnih utakmica koje su bile neizvesne i dramatične, ova je bila rezultatski potpuno nezanimljiva, a tim Fragiskosa Alvertisa je podbacio napadački.

U ekipi CSKA se posle duže pauze našao srpski plejmejker Miloš Teodosić, postigao je 7 poena uz 3 asistencije za 15 minuta, Nenad Krstić je upisao 5 poena i 2 skoka, a ponovo je dobru partiju pružio Vladimir Micov (8p, 2as, 1sk)

Najefikasniji pojedinac na utakmici bio je centar CSKA Saša Kaun sa 18 poena i devet skokova, a pored njega jedini dvocifreni u ruskom timu bio je Viktor Hrijapa. Na drugoj strain bolji od ostalih bio je Džejms Gist sa 11 poena, a potpuno je podbacio Dijamantidis, ostao je bez poena uz šut iz igre 0/5.

Ruski tim se na taj način pridružio Barseloni i Makabiju, dok će četvrti učesnik završnog takmičenja koje se igra u Milanu biti poznat posle petog duela serije između Real Madrida i Olimpijakosa.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter