0
Evropske lige

‘U Minhenu idemo na pobedu’

Objavljeno: 24.04.14 u 23:57

Madridski Real sinoć je na svom “Santijago Bernabeu“ slavio protiv Bajerna rezultatom 1:0 u prvom susretu polufinala Lige šampiona. 

Benzema

Jedini pogodak za tim Karla Anćelotija na sinoćnjem susretu postigao je Francuz Karim Benzema. Napadač Madriđana mrežu Manuela Nojera zatresao je u 19. minutu susreta.

„U Minhen idemo po pobedu. Pobeda od 1:0 je jako važna za nas. Imali smo bolje prilike, iako je lopta tokom cele utakmice bila u njihovim nogama. Bajern je veliki klub, ali mi smo uspeli slaviti. Igrali smo na vrhunskom nivou i jako sam srećan,“ rekao je strelac jedinog gola.

Benzema je na sinoćnjem susretu dobio i jedan udarac, ali će biti spreman već za naredni duel Madriđana.

„Gol koji sam postigao bio je jako važan, ali još važnija je naša pobeda. Ne znam da li će to biti dovoljno, ali jako je važno što smo slavili na svom terenu. U Minhenu moramo postići pogodak. Kristijano se oseća dobro, ne oseća bol. Bejl je takođe odigrao jako dobro,“ završio je Benzema.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter