in , ,

Savić: Moja krv je crveno-bele boje i jedva čekam titulu

FOTO: STARSPORT

Bivši fudbaler Crvene zvezde i sadašnji član Arminije iz Bilefelda Vujadin Savić važi za jednog od najvećih Zvezdaša među javnim ličnostima. Sjajni štoper potiče iz ‘zvezdaške’ porodice, otac Dušan je legendarni centarfor kluba, a on je ponikao u mlađim kategorijama i u dve sezone je nosio crveno-beli dres.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pred ‘večiti derbi’ koji se igra u subotu na stadionu Partizana, Savić očekuje da Crvena zvezda potvrdi dobru formu.

“Verujem u Zvezdinu pobedu. Igramo čitavog proleća odličan, pobednički fudbal i mislim da je konačno došlo vreme da trijumfom olakšamo prolazak do šampionske titule“, kaže Savić.

24-godišnji štoper Arminije ističe da bi izuzetno voleo da ovaj ‘večiti derbi’ opravda status praznika fudbala i s tim u vezi da je dobro što konačan ishod neće imati toliki značaj u plasmanu, s obzirom na trenutnu bodovnu razliku između Zvezde i Partizana.

“Nadam se da ćemo gledati dobru utakmicu i sportsku atmosferu na stadionu. Dobra stvar je što je razlika šest bodova i što derbi možda neće direktno odlučivati o šampionu. To znači da ćemo gledati lepši i bolji fudbal, bez velikih tenzija i pritisaka“, smatra Savić.

Savić je putem društvenih mreža često znao da „pecne“ večite rivale, ali ističe da gaji sportski respekt prema Partizanu. On kaže da se posvećuje velika pažnja nekim internim šalama njegovog društva u kome ima navijača i Zvezde i Partizana.

“Nemam šta da krijem, moja krv je crveno-bele boje. Zvezdaš sam od kada znam za sebe. To je moja porodica. Ipak, sa druge strane, kao sportista sam naučio da respektujem svoje rivale, tako da imam veliko poštovanje prema Partizanu i verujem da bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde“, zaključuje Savić.

Savić je u prolećnom delu bio među najboljim igračima ekipe iz Bilefelda, a trenutno se oporavlja od povrede.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.  

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Igrajte košarkaški turnir i pomozite Nađi

Junajtedove tri letnje želje