4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Nakon svega što smo uradili, ovo je jako teško

Objavljeno: 24.04.14 u 22:29

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, nakon poraza od Cibone u polufinalu ABA lige, rekao je da je poraz izuzetno težak, posle svega što je ekipa uradila u ovoj sezoni.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Čestitam Ciboni. Ovo je težak poraz za nas nakon svega što smo uradili ove sezone. Od starta smo bili nervozni. Šarić je odlično koristio dobre situacije. Stizali smo veliku prednost i došli do situacije da pobedimo, ali dekoncentracija je bila prisutna kod pravljenja faulova. 35 minuta nismo bili a nivou, procenat za tri je bio katastrofalan u trenucima kada smo u domaćem prvenstvu dobri u šutu“, rekao je Radonjić i dodao:

“Evidentno je bilo da je start uneo dosta nervoze, nsmo iskoristili dobre pozicije. Napravili smo lošu situaciju iz dobre motivacije. ne bih komentarisao igrače, koji su bili dobri tokom sezone. Danas nismo bili na nivou mečeva kada smo uspevali da iskoristimo svoje kvalitete.  Zahvaljujem se navijačima koji su bili uz nas.“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

4 Komentara

  1. Jednostavno trebao je da ode još ranije ali niko u klubu nije video njegovu nestručnost, pa se provlačio sa rezultatima koji uzgred nisu njegova zasluga nego trenutak inspiracije nekog igrača, a kad toga nema gubili smo od svih. Zato jednostavno neka ode što pre, ako je moguće da još večeras nestane iz Beograda.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo ti je 7. put da gubiš meč zbog prve četvrtine. Što nisi odveo igrače u karantin nego si im dozvolio da se šetaju po tržnim centrima?!

    0
    0
    Odgovori
  3. E moj radonjicu,ti si izgubio ovu utakmicu… Kako druge ekipe kupuju kvalitetne igrace,jedna cibona ima blesingem-a, mesto takve igrace da dovodis,ti dovodis Tadiju,nemam nista protiv coveka ali msm da nema njemu mesta u ovoj ekipi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter