0
Fudbal

Pogledajte kako Srbi lepe sličice Hrvata u Paninijev album (FOTO)

Objavljeno: 24.04.14 u 21:06

Svetsko prvenstvo u Brazilu se bliži, a jedna od nezaobilaznih propratnih stvari svakog Mundijala jeste čuveni Panini album sa sličicama koji svi fanovi širom planete nekoliko meseci pre početka brižljivo popunjavaju.

album sličice

Od samog nastanka čuvenog albuma taj trend ne zaobilazi ni Srbiju, bez obzira na to da li naši učestvuju na planetarnoj smotri ili ne.

Međutim, pojedini srpski navijači imaju specifičan način kako lepe igrače pojedinih nacionalnih timova.

Kao što možete vieti na fotografijama, očigledno u Srbiji ne mogu da pređu preko velikog rivalstva između ova dva tima, pa su tako odlučili da sličice sa hrvatskim igračima lepe naopako.

Ovo nije jedinstveni slučaj samo u Srbiji, jer i na pojedinim drugim delovima zemljine kugle pristalice različitih nacionalnih selekcija na ovaj način lepe igrače rivalskih timova.

album sličice 2

Tako i Brazilci naopako lepe Argentince, a ne sumnjamo ni da je i u Argentini na isti način postupaju s igračima iz “zemlje kafe i sambe”.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter