0
Fudbal

Mandžukić obećao da ostaje u Bajernu

Objavljeno: 24.04.14 u 19:50

Predsednik nemačkog fudbalskog kluba Bajern Minhena, Karl-Hajnc Rumenige, otkrio je za Bild da je nedavno razgovarao s Marijom Mandžukićem, koji mu je obećao da će ostati na Alijanc areni. 

Rumenige

Iako se dolaskom Roberta Levandovskog sve češće spominjao odlazak hrvatskog napadača, on će ipak ostati u klubu da se bori za svoju poziciju.

“Nedavno sam imao orijatan razgovor sa Mandžukićem, koji mi je rekao da će ostati u Bajernu. Njegov ugovor ističe na leto 2016. godine, tako da možemo da budemo zadovoljni što ćemo iduće sezone imati sjajan napadački tandem sa njim i Levandovskim“, rekao je Rumenige za spomenuti izvor.

Podsetimo, hrvatski reprezentativac nalazi se na meti mnogih evropskih velikana poput Juventusa, Arsenala pa čak i Real Madrida.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter