0
Evrokupovi

Gradski derbi u finalu Lige šampiona?

Objavljeno: 24.04.14 u 20:12

Istinski ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu, sasvim sigurno uživaju u ovogodišnjem takmičenju u Ligi šampiona.

Atl real

Dosta iznenađenja, oborenih rekorda i pregršt novih interesantnih činjenica. Ovogodišnje takmičenje ušlo je u sam finiš, prvi mečevi polufinala su odigrani. Posle prvih susreta, rezultati su više nego aktivni i ne može se naslutiti koje dve ekipe će se izboriti za svoje mesto u finalu.

Ono što je sigurno, je da se ove godine kockice tako sklapaju da postoji mogućnost da dve ekipe iz istor grada (Madrida) odmere snage u finalu. Da li će do toga doći saznaćemo naredne nedelje, ali ukoliko se španske ekipe izbore za odlazak u Lisabon biće to prvi put u istoriji.

 

Atl real 2

Pored mogućnosti da se Madridski gradski derbi igra u srcu Portugala, eventualni duel ove dve ekipe bio bi poseban i po tome što bi drugu godinu za redom osvajača takmičenja odlučivale ekipe iz iste zemlje.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter